Hei på dere mennesker!

Hei, jeg heter heter Isak og bor langt ute i skauen sammen med min bror Mjå, mamma Sara og vår eksentriske, langhårede skaukattante, Mossa. Vel, vi har alle en matmor og en matfar som kjøper inn alskens snaddermat til oss, tar oss med til den dyr(e)legen (Iiiik) og slike trivielle hverdagslige, ganske kjedelige ting.
Det vi liker å drive med er å jakte, Mjå er rå på jakt! (å,det rimet!) Jeg liker veldig godt å jakte jeg også…på insekter og den slags, gidder ikke alt det styret med å dra langt innover skauene etter mat, jeg får da mat hos disse menneskene som bor i huset vårt! Mjå jakter..på alt, og da hender det at han slenger til meg en bit eller tre av hva han nå enn har fanget. Tante Mossa og jeg er allierte og passer på at territoriet rundt her er reint for andre dyr enn oss selv, ehhh, vi prøver iallefall.

Ellers er hverdagen meget travel, jeg sover omtrent hele tiden og det tar på det også fordi drømmene mine er ganske så ville. Noen ganger våkner jeg opp med at jeg piper og rykker, og da er det å finne seg en god liggestilling helt på nytt liksom. Slitsomt!  Mjå er ute nærmest hele dagen, driver med jakt og springer og klatrer i alt av trær, ikke slitsomt i det hele tatt jo! Jeg kan da gjøre slike ting jeg også, jeg gidder bare ikke, restauranten er jo åpen hele døgnet jo, hva skal jeg jakte for egentlig? Dessuten regner det ute og jeg kan ikke utstå regn! Mjå elsker det og springer som en tullerusk gjennom skau, myr og eng, skjønner ikke at han gidder.

Det blir nok flere skriverier om hverdagen vår etterhvert, dette er bare noe jeg klo(r)tret ned i en fei, men nå har jeg ikke tid til å skravle mer, det er ei flue som plager vettet av meg, må «fikse» den!
Ååå, glemte å si at både Mjå og jeg har hvit, langhåret pels. Jeg har et blått og et ravgult øye, mens Mjå har to (dere trodde vel ikke han hadde 3???) ravgule øyne. Våre matforeldre har nevnt noe om Vannkatt, eller var det Van-katt gener?, men jeg aner ikke hva det er så det lar jeg ligge, iallefall i denne omgang. Vi er født 5.5.2011 og jeg er 6 kilo, mens Mjå er ca. 5 kilo. Hører disse matfolkene som bor hos oss sier jeg er diger og undrer på hvor stor jeg egentlig kommer til å bli, men jeg er akkurat passe stor til å fylle skinnet jeg bor i, nemmeligen!

Må gå, hei på dere! 🙂

Hei på dere, her er vi. Isak til venstre og Mjå til høyre.

 

Au, jeg får kink i nakken av å posere slik!

 

Bartene og øyenbrynene mine er et virvar, men jeg liker det slik jeg.

2 tanker på “Hei på dere mennesker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s