Om oss

Vi er to brødrehannkatter, Isak og Mjåtass, (kalles ofte bare Mjå) som bor laaangt inni skauen i Aust-Agder. Her deler vi bolig sammen med Mammaen vår, Sara, og Tante Mossa, –som opprinnelig var Telemarking, men som det blei folk, æh katt, av etterhvert.

I tillegg til oss firbeinte, har vi et par tobeinte menneskekatter vi prøver å passe på her. Å ta seg av dem har ikke alltid vært enkelt, men de begynner heldigvis å bli ganske lydige. Vi sliter litt med å få dem reinslige, og de har en uvane med å bruke den store kvite skåla på badet når de skal gjøre sitt fornødne. Å få tobeintkatter til å gjøre fra seg ute som oss, er nesten håpløst. Det hender menneskepappakatten rigger seg til ute i skaukanten, men det er som regel bare når menneskemammakatten tegner streker og slikt i ansiktet sitt på baderommet. Da blir han på en måte tvunget til å være reinslig.

Her inne på bloggen vår kommer vi til å fortelle litt om hva som skjer her på skauen om dagene. Saramamma og Tante Mossa kommer også til å slippe til som gjesteskribenter iblant.

Håper dere vil kose dere her inne hos oss,

Hilsen Isak og Mjå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s